Onze Modellen

Op dit moment levert ‘de Haan Guitars’  3 akoestische gitaar ZAB_7721modellen. Dit zijn het ‘River model’, de ‘Rio Grande’ en het ‘OO model’. Uiteraard bouwen wij ook andere modellen op verzoek, die we volledig kunnen afstemmen op de wensen van de klant. Voor het bouwen van elektrische gitaren verwijzen we u graag door naar Stoney Creek guitars, onze elektrische gitaarlijn. Ook van Stoney Creek guitars worden zowel de 4 door ons ontworpen modellen (‘Turmaline, Flint, Rochelle en Zircon‘) als modellen op verzoek gebouwd. 

 

Model Rio Grande.Gitaren Frank-0002 - kopie
De Rio Grande is het op de small jumbo geïnspireerde model van ‘de Haan Guitars‘. Met zijn iets elegantere schouders is het een aantrekkelijke gitaar om te zien. Aangezien wij graag samen met de klant de gitaar samenstellen naar zijn of haar wensen, zijn alle aspecten als houtsoorten, hardware, finish etc. samen te bepalen. Op deze manier kunnen we ook op een bepaalde klank aansturen. Dit geldt overigens voor al onze gitaren. Daarnaast staan bij al onze gitaren afwerking, bespeelbaarheid en klank voorop en kunnen wij u verzekeren dat er met de grootste zorg en aandacht aan uw gitaar wordt gewerkt.Model Rio grande.
Model River.Gitaren Frank-0007
Het River model is qua grootte te vergelijken met een van de meest populaire gitaarmodellen uit de geschiedenis: de ‘OM‘. We hebben de lijnen iets ronder gemaakt waardoor het een erg aantrekkelijke gitaar is om te zien. Dit model is zowel met als zonder cutaway leverbaar. Net als bij al onze gitaren kunt u zelf bepalen met wat voor houtsoorten, tuners en afwerking u de gitaar wilt laten maken. Op deze manier kunnen we ook aansturen naar de klank die u zoekt. 

 

 

 

Model OO.

Het OO model is een kleine gitaar die we zowel in staal snarige uitvoering als in crossover uitvoering bouwen. Dit houdt in dat de gitaar nylon snarig is, maar meer aanvoelt als een staal snarige gitaar. De gitaar is compact met een grote klank en perfecte bespeelbaarheid!

Naast deze 3 modellen die we zelf ontworpen hebben en ons eigen ontwerp durven te noemen, kunnen we ieder gewenste gitaar qua model en houtsoorten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ‘dreadnougt’ of ‘parlor’ model maar ook eigen ontwerpen behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.